Garmin Fitness

by PissedOffCil

Downloads: 19,671 (29) • Reviews: 20

Version:

1.1.504

Updated:

Jan 11, 2013

Speedzone configuration

Speedzone configuration

Postby Tetris » Mon Aug 20, 2012 5:35 pm

Hi,

I ve configured my speed- and heartratezones in SportTracks. After installaing the garmin fitness plugin I went through the configuration wizard. The speedzone aren t the same like the speedzone I created in my SportTracks categories. I though the speedzones from SportTracks will be assuemed. Have I missed something important?

I have no problems with importing or exporting workouts.

thanks

Tetris
Tetris
 
Posts: 18
Joined: Mon Jul 02, 2012 7:32 am

Re: Speedzone configuration

Postby PissedOffCil » Thu Sep 20, 2012 8:55 am

Hello,
You probably did not setup the plugin to run in "Sportracks mode" You can change that in the settings.

P.S. Sorry for the late reply, I stopped receiving post notifications by e-mail!
Developer of the Garmin Fitness, Filtered Statistics and Distribution plugins
PissedOffCil
Donated!
Donated!
 
Posts: 1824
Joined: Sat Jul 05, 2008 9:18 pm
Location: Chicoutimi, Qc, Canada


Return to Garmin Fitness

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests