Garmin Fitness

by PissedOffCil

Downloads: 19,671 (29) • Reviews: 20

Version:

1.1.504

Updated:

Jan 11, 2013

error in creating training

error in creating training

Postby mauweb » Sat Dec 31, 2011 3:09 am

when I create a training run and select the target step I always displays speed instead of step even if you set up categories
mauweb
 
Posts: 7
Joined: Sat Dec 31, 2011 2:41 am

Re: error in creating training

Postby PissedOffCil » Mon Jan 02, 2012 8:26 am

You mean it always displays speed instead on pace, right?

mauweb wrote:when I create a training run and select the target step I always displays speed instead of step even if you set up categories
Developer of the Garmin Fitness, Filtered Statistics and Distribution plugins
PissedOffCil
Donated!
Donated!
 
Posts: 1824
Joined: Sat Jul 05, 2008 9:18 pm
Location: Chicoutimi, Qc, Canada

Re: error in creating training

Postby jolmats » Mon Jan 02, 2012 6:01 pm

I have problem when i create workout with Garmin fitness.
I want to create running workout with a pace and when i transfer it to my 310xt it show speed
is it a bug or just me :-)
jolmats
Donated!
Donated!
 
Posts: 6
Joined: Tue Jul 27, 2010 9:54 am

Re: error in creating training

Postby PissedOffCil » Tue Jan 03, 2012 9:38 am

Hello,
Sorry to say that it's probably just you! Let me help you figure out the issue however.

If I understand correctly, you setup a custom speed and see it as pace in the plugin but as speed after exporting to your device?
Or are you using SportTracks speed zone for your target?
Or are you using a GTC speed zone?

Can you export the workout as TCX and post it here? It would make things easier for me.
Developer of the Garmin Fitness, Filtered Statistics and Distribution plugins
PissedOffCil
Donated!
Donated!
 
Posts: 1824
Joined: Sat Jul 05, 2008 9:18 pm
Location: Chicoutimi, Qc, Canada

Re: error in creating training

Postby jolmats » Tue Jan 03, 2012 2:40 pm

Hi
Got an error when i tryed to attach the file
so i try with dropbox insted
LD easy is created with Garmin Fitness and i get speed when i transfer to my 310xt
LD GTC i get pace when i transfer

http://dl.dropbox.com/u/39532148/LD%20GTC_workouts.tcx
http://dl.dropbox.com/u/39532148/LD%20easy.tcx
jolmats
Donated!
Donated!
 
Posts: 6
Joined: Tue Jul 27, 2010 9:54 am

Re: error in creating training

Postby PissedOffCil » Tue Jan 03, 2012 4:27 pm

jolmats wrote:Hi
Got an error when i tryed to attach the file
so i try with dropbox insted
LD easy is created with Garmin Fitness and i get speed when i transfer to my 310xt
LD GTC i get pace when i transfer

http://dl.dropbox.com/u/39532148/LD%20GTC_workouts.tcx
http://dl.dropbox.com/u/39532148/LD%20easy.tcx


Interesting. They have the low and high limits inverted in the exported workout. Can you send me your e-mail by PM, I'll send you a version to try out?

Thanks
Developer of the Garmin Fitness, Filtered Statistics and Distribution plugins
PissedOffCil
Donated!
Donated!
 
Posts: 1824
Joined: Sat Jul 05, 2008 9:18 pm
Location: Chicoutimi, Qc, Canada

Re: error in creating training

Postby jolmats » Wed Jan 04, 2012 12:10 pm

Hi
tryed the GF some more and i discover when i use GT to transfer directly to my 310xt it send a FIT file to the watch and i get speed insteed of pace
whe i export as a file to Garmin Ant C:\Documents and Settings\{USERNAME}\Application Data\GARMIN\Devices\{DEVICE-NUMBER}\Workouts
its working and i get Pace :-)

GTC export workouts to my watch as FIT
jolmats
Donated!
Donated!
 
Posts: 6
Joined: Tue Jul 27, 2010 9:54 am

Re: error in creating training

Postby PissedOffCil » Wed Jan 04, 2012 2:49 pm

Alright, then this version will work : http://garminworkouts.googlecode.com/fi ... .st3plugin

Please confirm!
Developer of the Garmin Fitness, Filtered Statistics and Distribution plugins
PissedOffCil
Donated!
Donated!
 
Posts: 1824
Joined: Sat Jul 05, 2008 9:18 pm
Location: Chicoutimi, Qc, Canada

Re: error in creating training

Postby jolmats » Wed Jan 04, 2012 4:35 pm

tested version .457 is working :D on 310xt tnx
jolmats
Donated!
Donated!
 
Posts: 6
Joined: Tue Jul 27, 2010 9:54 am

Re: error in creating training

Postby PissedOffCil » Wed Jan 04, 2012 4:52 pm

Yipeeee!
Developer of the Garmin Fitness, Filtered Statistics and Distribution plugins
PissedOffCil
Donated!
Donated!
 
Posts: 1824
Joined: Sat Jul 05, 2008 9:18 pm
Location: Chicoutimi, Qc, Canada

Re: error in creating training

Postby PissedOffCil » Wed Jan 04, 2012 5:14 pm

1.1.457 is now the official version!

Thx
Developer of the Garmin Fitness, Filtered Statistics and Distribution plugins
PissedOffCil
Donated!
Donated!
 
Posts: 1824
Joined: Sat Jul 05, 2008 9:18 pm
Location: Chicoutimi, Qc, Canada


Return to Garmin Fitness

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests