Page 1 of 1

Chart Zoom Setting Save

PostPosted: Mon Mar 16, 2015 10:45 am
by haddockj
I trust I'm overlooking in the forums but once I have the graph axis and zoom where I want, is there a way to save these settings?

Re: Chart Zoom Setting Save

PostPosted: Wed Mar 18, 2015 3:35 am
by rogerpgvg
When you go to "Settings" and then highlight "Training Load" under "Plugins", there is an option "Default chart zoom". As far as I am aware, you can't fix the y-axes though.

Re: Chart Zoom Setting Save

PostPosted: Wed Mar 18, 2015 6:51 am
by haddockj
Great, thanks for the guide.