Training Load

by mechgt

Downloads: 12,931 (48) • Reviews: 18

Version:

2.0.7

Updated:

Aug 26, 2015

Plugin takes a while to load and freezes for seconds

Plugin takes a while to load and freezes for seconds

Postby gringojack » Thu Dec 13, 2012 12:13 pm

Hi
Onces selected Training load takes a while to install and be operational. It freezes for seconds at each mouse click. Logbook is 38000 Ko. Probably this prob took place little by little and I didnt noticed it . I entirely removed plugin and reinstalled.No change. What can I do if I want to keep logbook as is to be able to compare activities(becoming bigger and bigger each day!) See fitlog file if needed
thank you
Attachments
log.zip
see fitlog file
(98.9 KiB) Downloaded 374 times
Salut les Copains!
GPS GARMIN Edge 1030
Mountain biking on:
GIANT Trance 27.5 2/V.A.E Hybrid electric
CycleOps PowerTap
My toy #1: SportTrack3!
gringojack
Donated!
Donated!
 
Posts: 542
Joined: Wed Feb 11, 2009 3:44 am
Location: France

Re: Plugin takes a while to load and freezes for seconds

Postby the5krunner » Tue Dec 18, 2012 6:26 pm

logbook size is fine.

seriously do a memory test..i had loads of weird stuff happening a while back. my computer memory was slightly faulty. [no i didn't believe the person that told me to do that either , so i imagine you won't do it] :-)
the5krunner
 
Posts: 458
Joined: Sun Feb 22, 2009 1:41 pm

Re: Plugin takes a while to load and freezes for seconds

Postby texmurphy » Tue Dec 18, 2012 7:09 pm

With my extreme Logbook, most Training Load actions are immediate - except Recalculate->Logbook which takes about 3+ minutes.
Logbook size is 153086KB, 992 activities.
texmurphy
Donated!
Donated!
 
Posts: 2076
Joined: Wed Jul 05, 2006 7:38 pm
Location: Maryland, USA

Re: Plugin takes a while to load and freezes for seconds

Postby gringojack » Wed Dec 19, 2012 2:02 am

Hi
Windows vista system - 4Gb RAM that seems ok - Virtual Mem set to 6000 Kb
what can I do, :(
Salut les Copains!
GPS GARMIN Edge 1030
Mountain biking on:
GIANT Trance 27.5 2/V.A.E Hybrid electric
CycleOps PowerTap
My toy #1: SportTrack3!
gringojack
Donated!
Donated!
 
Posts: 542
Joined: Wed Feb 11, 2009 3:44 am
Location: France

Re: Plugin takes a while to load and freezes for seconds

Postby the5krunner » Fri Dec 21, 2012 11:45 am

not tell us how much memory you have instead do a windows memory diagnostic: (win 7 - or something similar in vista i imagine), check your hard disk as well. let windows manage virtual mem rather than you do it.
4gb ram is more than 32bit windows can handle so you have plenty
the5krunner
 
Posts: 458
Joined: Sun Feb 22, 2009 1:41 pm

Re: Plugin takes a while to load and freezes for seconds

Postby mechgt » Fri Dec 21, 2012 6:07 pm

I heard back and it was an activity with a typo in the date. Training Load was calculating many years worth of (empty) data to cover the entire span of dates in the logbook.
Enhance SportTracks with Training Load, Fit Plan and more plugins at mechgt.com. Garmin FR310XT & iBike iPro
mechgt
Donated!
Donated!
 
Posts: 1188
Joined: Wed Sep 26, 2007 2:13 pm
Location: Atlanta, GA, USA


Return to Training Load

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron