Training Load

by mechgt

Downloads: 12,931 (48) • Reviews: 18

Version:

2.0.7

Updated:

Aug 26, 2015

setting HR zones

setting HR zones

Postby BigMike » Wed Oct 26, 2011 5:32 pm

I am confused by your example for setting up HR zones ... the instructions get to a point where they say ...

3) Check "Single Zone" and "Dynamic HR Zones", then select your newly created HR zone in the drop down.

Now, I can click on 'Single Zone', and my newly created HR zone does show, and I can select it. If I select
'Dynamic Zone' in addition, then my custom HR zone is grayed out. So is the correct answer to select only 'single zone'?
BigMike
 
Posts: 23
Joined: Tue Oct 25, 2011 1:16 pm

Re: setting HR zones

Postby mechgt » Fri Oct 28, 2011 6:13 am

Select from the combobox as shown below:

Image
Enhance SportTracks with Training Load, Fit Plan and more plugins at mechgt.com. Garmin FR310XT & iBike iPro
mechgt
Donated!
Donated!
 
Posts: 1188
Joined: Wed Sep 26, 2007 2:13 pm
Location: Atlanta, GA, USA

Re: setting HR zones

Postby BigMike » Sun Oct 30, 2011 11:58 am

got it ... thanks!
BigMike
 
Posts: 23
Joined: Tue Oct 25, 2011 1:16 pm


Return to Training Load

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests