Training Analysis

by old_man_biking

Downloads: 2,939 (12) • Reviews: 3

Version:

3.0.5857

Updated:

Jan 14, 2016

TA not allowing Splits duration shange

TA not allowing Splits duration shange

Postby Burnt Toast » Thu May 08, 2014 8:02 am

viewtopic.php?f=2&t=15931

I narrowed down the problem of ST Splits displaying "Recorded Laps" when a different distance option is selected. TA seems to be holding this captive.
Burnt Toast
Donated!
Donated!
 
Posts: 666
Joined: Thu Apr 29, 2010 9:21 am
Location: Minnesota, USA

Re: TA not allowing Splits duration shange

Postby old_man_biking » Fri May 09, 2014 1:38 am

Ouch, I'm getting old - forgot about a great feature of TA plugin.

Have a look at Other Tasks : Select view: TA plugin : Activity Category Extensions.
This page lets you define several ST properties per activity type. One of these is Splits type. So you can tell ST to always show e.g. activities of type running with 1/2 mile splits.
I strongly assume that you've once configured this and later forgot about it.

Well, the way it works is a bit too intrusive, though. It should allow you to manually override the configured choice and not force you back. Will change this for the next version.

Cheers,
OMB
old_man_biking
Donated!
Donated!
 
Posts: 6766
Joined: Mon May 28, 2007 8:07 am
Location: Munich, Germany

Re: TA not allowing Splits duration shange

Postby Burnt Toast » Fri May 09, 2014 11:23 am

Found it and corrected it. I don't remember changing everything to "Recorded Laps" but then again I'm getting old too. Thanks for reminding me of this great feature!
Burnt Toast
Donated!
Donated!
 
Posts: 666
Joined: Thu Apr 29, 2010 9:21 am
Location: Minnesota, USA


Return to Training Analysis

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest