Equipment losing photos

Post a question about the software or find answers here.

Equipment losing photos

Postby gregoryx » Sun Dec 11, 2016 5:55 pm

I have equipment that has started losing its photos in ST3 (v3.1.6156 currently - but done it for a while now).

I'll put the photo in as I have for years: click "select" and choose the JPG or PNG - and it'll be there and all's well... until next time I start the program. It shows as though there's no photo (red x). But if I click on "select" now, it has a web-address to a PNG. Hit enter / Open and it's there again. But gone again next time I restart. I've tried replacing the photos with different ones and the problem returns.

I can't pin down a pattern for this - neither exactly when it started nor why only some equipment does it.

Suggestions?
Image
It's all running.
gregoryx
 
Posts: 76
Joined: Tue Aug 09, 2011 9:46 pm

Re: Equipment losing photos

Postby Elsdorfer » Tue Dec 13, 2016 6:32 am

Bug introduced in 3.1.6156 but fixed in 3.1.6179.
Elsdorfer
 
Posts: 49
Joined: Sat Apr 16, 2011 7:12 am
Location: Elsdorf (NRW) Germany

Re: Equipment losing photos

Postby admin » Wed Dec 14, 2016 10:13 am

Reminder: You can check for software updates under the announcements forum.
Get the latest info: Fan us on facebook or follow us on twitter
admin
Site Admin
Site Admin
 
Posts: 3012
Joined: Tue Apr 05, 2005 8:52 pm
Location: USA

Re: Equipment losing photos

Postby gregoryx » Sun Dec 18, 2016 1:07 am

Awesome. Thanks, all.
Image
It's all running.
gregoryx
 
Posts: 76
Joined: Tue Aug 09, 2011 9:46 pm


Return to Questions

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron