Windows 10

Post a question about the software or find answers here.

Windows 10

Postby rjsa » Fri Jun 26, 2015 6:16 am

Anyone running ST3 on it?

What about the demise of IE, any problems expected?

EDIT: Well, I obviously meant windows 10. :oops:
rjsa
 
Posts: 128
Joined: Sat Mar 03, 2012 5:21 pm

Re: Windows 10

Postby Z74 » Fri Jun 26, 2015 11:36 pm

I thought W10 would be released by mid July... we all have the icon for the upgrade but it hasn't been released yet, as far as I know.
I asked your question already... we'll have to wait a bit more to know the answer. :)
Z74
 
Posts: 236
Joined: Tue Jan 07, 2014 3:08 pm

Re: Windows 10

Postby t0urist » Mon Jul 13, 2015 1:55 am

I'm running ST3 on the Insider Preview. No problems so far.
t0urist
 
Posts: 6
Joined: Sun Jul 31, 2011 12:52 pm

Re: Windows 10

Postby rjsa » Mon Jul 13, 2015 10:50 am

t0urist wrote:I'm running ST3 on the Insider Preview. No problems so far.

tks
rjsa
 
Posts: 128
Joined: Sat Mar 03, 2012 5:21 pm

Re: Windows 10

Postby Z74 » Mon Jul 13, 2015 11:51 am

Great news!
Z74
 
Posts: 236
Joined: Tue Jan 07, 2014 3:08 pm

Re: Windows 10

Postby the5krunner » Fri Jul 31, 2015 8:41 am

ok on the released version/Desktop ST3.1 ?

bump.
the5krunner
 
Posts: 458
Joined: Sun Feb 22, 2009 1:41 pm

Re: Windows 10

Postby Donlooky » Sat Aug 01, 2015 7:24 am

Haven't had an issue yet. Only upgraded yesterday though.

Don
Donlooky
 
Posts: 11
Joined: Sat Jan 26, 2013 10:17 am
Location: York, PA USA

Re: Windows 10

Postby technika » Sat Aug 01, 2015 10:44 am

Just upgrade, my plug-in licences needing activating again.

Had a couple of error messages, but going to reboot and then do a session to try out, as I think the error message might have been related to activating plug-in's

Got to admit, Windows 10 looks a lot better than Windows 8.1 ......
technika
 
Posts: 38
Joined: Sat Aug 01, 2009 10:57 am

Re: Windows 10

Postby the5krunner » Mon Aug 03, 2015 10:51 am

technika wrote:

Got to admit, Windows 10 looks a lot better than Windows 8.1 ......



I used a 'shell' in win8 to make it look like win7 with the startbutton - so I'm not so keen on the new fancy stuff. just concerned that (like windowsupdate) an update to windows is just going to slow everything down to a crawl so that, funnily enough, I then have to go and buy a new PC and a new copy of win10. it's hard to turn off autoupdates in win10. think I've done it but not sure.

just have to install on this pc now to get ST3 working.
the5krunner
 
Posts: 458
Joined: Sun Feb 22, 2009 1:41 pm

Re: Windows 10

Postby skygod » Tue Aug 04, 2015 12:06 am

I have two computers running with ST3 and Windows 10 since last week. I am logging and routing daily.
- No problems so far, no license issues either.
skygod
Donated!
Donated!
 
Posts: 94
Joined: Thu Oct 16, 2008 9:42 pm
Location: Sweden, Lidingö

Re: Windows 10

Postby WadiaSoft » Sat Aug 08, 2015 3:22 pm

I upgraded from Windows 7 to Windows 10. I am not sure why the SportTracks plug-ins have to be reactivated. I can't get my OMB plugins to re-activate they keep timing out. Hopefully, it will be straightened out soon.
WadiaSoft
Donated!
Donated!
 
Posts: 17
Joined: Thu Oct 16, 2008 7:37 pm

Re: Windows 10

Postby PSJoyce » Sat Aug 08, 2015 3:22 pm

I'm having trouble with Windows 10 and OMB plug ins. When I enter the code, I see "Error, the operation has timed out" when I enter the license code
PSJoyce
Donated!
Donated!
 
Posts: 8
Joined: Mon Sep 21, 2009 7:19 am
Location: Cape Cod, MA

Re: Windows 10

Postby WadiaSoft » Sat Aug 08, 2015 3:24 pm

PSJoyce wrote:I'm having trouble with Windows 10 and OMB plug ins. When I enter the code, I see "Error, the operation has timed out" when I enter the license code


Looks like I am not the only one!
WadiaSoft
Donated!
Donated!
 
Posts: 17
Joined: Thu Oct 16, 2008 7:37 pm

Re: Windows 10

Postby old_man_biking » Sat Aug 08, 2015 3:54 pm

Aug 08, 22:54 CET: It seems that my license server is down or unreachable. We had heavy weather this evening, so the data center might be in trouble. I'm currently looking into this.

Update Aug 08, 23:03 CET: attempts to restart my server didn't succeed so far; it's hosted in Germanys biggest datacenter so I'm optimistic that they'll sort it out soon; however, my SLA doesn't guarantee a faster response than at about tomorrow morning 10:00 CET.

Update Aug 08, 23:09 CET: seems that the servers are up and running again; please retry activation, it should succeed now
Which makes 04:50 downtime, by far the longest I ever had for the time I'm running the ST plugin business.

Sorry for the trouble,
OMB
old_man_biking
Donated!
Donated!
 
Posts: 6512
Joined: Mon May 28, 2007 8:07 am
Location: Munich, Germany

Re: Windows 10

Postby PSJoyce » Sat Aug 08, 2015 4:07 pm

Thank you
PSJoyce
Donated!
Donated!
 
Posts: 8
Joined: Mon Sep 21, 2009 7:19 am
Location: Cape Cod, MA

Re: Windows 10

Postby WadiaSoft » Sat Aug 08, 2015 4:22 pm

old_man_biking wrote:Update Aug 08, 23:09 CET: seems that the servers are up and running again; please retry activation, it should succeed now
Which makes 04:50 downtime, by far the longest I ever had for the time I'm running the ST plugin business.

Sorry for the trouble,
OMB

Bad timing on the downtime :) I was able to activate.
WadiaSoft
Donated!
Donated!
 
Posts: 17
Joined: Thu Oct 16, 2008 7:37 pm


Return to Questions

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests